Optimale werking Bio Lice bewezen

Gedegen onderzoek heeft geleid naar een nieuw en biologisch product om karperluis te snel af te zijn. Bio Lice werkt in op de slijmhuid van de vissen waardoor deze onaantrekkelijk wordt voor karperluis. Vrijlevende karperluizen die geen gastheer vinden sterven zo snel.

2 opmerkingen op “Optimale werking Bio Lice bewezenAdd yours →

  1. Wij hadden een ernstige aantasting van karperluis en Bio-Lice werkte goed. Het duurde een tweetal weken eer de vissen vrij waren van karperluis en de wonden genezen waren. We gaan dit product zeker preventief inzetten.

    Bedankt!

  2. waar kan het product Bio Lice verkregen worden en wat is de kostprijs?
    Hoe moet je dit doseren? Graag info in verband met bestrijden karperluis?
    Bedankt en groetjes.

Laat een reactie achter