shimano experience center – de ultieme hengelervaring

Sinds dit jaar is het Shimano Experience Center open en operationeel voor het grote publiek. Het werd een state of the art wieler,- roei-, en hengelsportparadijs.

Beleef in het Shimano Experience Center de diverse mogelijkheden met betrekking tot de hengelsport. De ‘Fishing Experience’ neemt je mee naar de immens populaire wereld van de hengelsport en al zijn bijzonderheden.  Daarnaast kun je kennis maken met de historie van Shimano, up-to-date blijven over de allernieuwste technologieën en exclusieve items kopen in de fanshop.

Sla een vis aan de haak op de splinternieuwe Shimano visvijver of kies je eigen gevecht op de simulator met een forel, snoek of bonito! 

Op de nabijgelegen Shimano visvijver kan je een halve dag of een hele dag hengelen op een mooi en actief karperbestand bestaande uit schub- en spiegelkarper en F1 hybriden. De vijver afhuren (als visclub of particulier) of een wedstrijd organiseren kan eveneens. Ook het hoogwaardige materiaal testen op het gewenste niveau is een optie. Of het nu gaat om een commercial feeder, commercial float of vaste hengel, Shimano stelt het graag ter beschikking.

Tevens worden er regelmatig hengelsport clinics gegeven met topnamen uit de hengelsportwereld.

Aquatic Engineers begeleidt Shimano in hun volledige viswaterbeheer.

Wens je een arrangement te boeken of meer informatie?

Ga naar https://shimano-ec.com/home.html

Copyright foto’s: Shimano

 

0 opmerkingen op “shimano experience center – de ultieme hengelervaringAdd yours →

Laat een reactie achter