Shimano Experience Center kiest voor een ecologische en esthetische herinrichting van de hengelvijver

De aanleg en inrichting van de Shimano Experience hengelvijver dateert reeds van enkele jaren terug. Bij de aanleg werd volop aandacht besteed aan een duurzame en professionele aanleg waarbij ook de hengelplaatsen optimaal ingericht werden.

Nu de vijver enkele jaren oud is worden ook de oevers professioneel (her)aangelegd door een vooroever (plasberm) te voorzien. 15 verschillende soorten oeverplanten worden over 100% van de oeverlengte aangeplant inclusief het centrale eiland.

Door deze herinrichting krijgt de vijver een unieke opwaardering op ecologisch en esthetisch gebied.

0 opmerkingen op “Shimano Experience Center kiest voor een ecologische en esthetische herinrichting van de hengelvijverAdd yours →

Laat een reactie achter